Ja pots consultar les bases definitives del primer Premi Projecte Fi de Grau de Disseny Gràfic, que convoca el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

La finalitat d’aquest premi és reconèixer i premiar l’excel·lència dels projectes Fi de Grau, realitzats en finalitzar aquest període de formació a les facultats i escoles que imparteixen Grau universitari o als centres que imparteixen Ensenyaments Artístics Superiors de Grau de l’Estat Espanyol i s’hi podran presentar tots els projectes Fi de Grau enfocats al disseny gràfic en qualsevol dels seus àmbits, àrees i especialitats, que amb una qualificació mínima de Notable, hagin estat realitzats per estudiants espanyols o estrangers entre els cursos 2011 i 2016.

Amb un jurat altament qualificat del món acadèmic i professional i una dotació econòmica global dels premis de més de 15.000 €, es vol donar un impuls als joves creadors/projectistes i contextualitzar el Premi dins dels àmbits universitaris i de recerca i també reconèixer els tutors i els centres d’estudi.

Si compleixes amb els requisits i vols participar, recorda que el termini de recepció d’inscripcions és del 15 de febrer al 31 de març de 2017 i el de recepció dels treballs de l’1 al 28 d’abril de 2017.

Més informació a:
_pfg.dissenygrafic.org

>>
Enllaç de descàrrega de les bases: Bases Premi PFG