Després del seu pas per la BID12 "III Bienal Iberoamericana de Diseño",
el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya té el plaer de presentar-vos la conferència de Juan Carlos Darias

Dissenyador gràfic des de 1986. Va ser director i dissenyador de les revistes Clips, i Popder Joven. Funda i dirigeix l’Instituto de Diseño Darias des de 1996. Ha dissenyat catàlegs, folletons i revistes per a hoteles Sheraton, Museo de Arte La Rinconada, la Galería de la AVAP i el Museo de la Estampa y del Diseño Carlos Cruz-Diez entre altres. Director d’art i articulista de les revistes especialitzades en disseny Logotipos i Ve. Va ser instructor en l’àrea d’extensió de la Universidad Simón Bolívar i és amic d’ICOGRADA.

Investigador i conferenciant, és també director de la Galería Venezolana de Diseño. Curador i dissenyador de la mostra «El Quijote Gráfico, 400 años del viaje de aquella triste figura» (2004), i de “The Big Five of Latin American Graphic Design” (2009) a New York. Des del 2004 és coordinador per Venezuela de la Bienal Tipos Latinos, de la que també va ser membre del jurat el 2006, així com a la tercera bienal el 2008, des d’aquell mateix any és un dels autors de ForoAlfa. Ha sigut jurat d’esdeveniments internacionals com “The death is not justice” i “Greenplusyou”

> Data:
Dimarts 5 de març, a les 18h

> Lloc:
Sala d’actes del Centre Excursionista de Cataunya
C/ Paradís número 10
08002 Barcelona

Aforament limitat

> Preu:
Entrada gratuïta

Cal confirmar assitència a:
comunicacio@dissenygrafic.org