Què passa amb el disseny? Estàs content amb la teva formació? Tens dubtes amb un projecte? Problemes amb un client? Vols contractar un sicari?
IMG_2253

Amb el disseny és una iniciativa que vol donar veu als joves dissenyadors, escoltar les seves opinions i propostes amb l’objectiu d’identificar necessitats, donar suport i buscar respostes a qualsevol qüestió relacionada amb la professió.

Durant els propers dies registrarem els vostres comentaris mitjançant enquestes sobre temes com la formació acadèmica, l’entorn laboral, les entitats de promoció i qualsevol altre que ens proposeu. També estarem atents a tot el que vulgueu aportar a les xarxes socials, on ens trobareu a la vostra disposició via Facebook, Twitter i el nostre blog.

L’informació romandrà oberta i accessible per a tothom, i el proper 15 d’abril publicarem els resultats estadístics a més d’una selecció de les propostes més destacades.

Digues la teva a ambeldisseny.cat!