MFA
–Imatge d’un dels projectes finalistes de l’any passat–

La Design for All Foundation convoca la cinquena edició dels seus premis internacionals amb l’objectiu de reconèixer tots els esforços, grans o petits, que han dut a terme empreses, entitats, administracions i professionals de tot el món per a demostrar que tota aplicació del Disseny per a Tothom/Disseny Universal contribueix a millorar la qualitat de vida de totes les persones.

Si teniu un projecte de disseny gràfic que s’ajusti aquesta convocatòria, us recordem que els premis recullen dins de les seves categories l’àmbit de disseny gràfic com a un dels en què es pot participar.

El premi és més moral que una altra cosa, però segur que la difusió i la satisfacció personal ja en son suficient.

La data límit de presentació és el 2 de gener del 2014.

Trobareu més informació al web de Design for All Foundation