Andreas Hoenigschmid, és un artista Bavarés, que desenvolupa la seva vessant arística a California.

Jugant amb diferents variacions del desplegament d’un cub i amb l’ajuda d’imans crea estructures complexes, que es transformen en diferents formes geomètriques. A més sels seus dibuixos de mandales i textures sobre la sorra de la platja. Us deixem la seva definició dels Hypercubes:

“The third and most recent pillar for my life came in the form of a cube. Playing with different variations of the cube dissection of Hartmut Endlich I came across the possibility of assembling complex structures with the help of magnets. For the last two years I have worked on improvements, patenting (an LA thing) and constuction of multiple cubes. 4 Cubes build a unit. 16 go the next step and 64 together seem to become a happy family….”

Un projecte artístic que trobem interessant.

Geobender
_web: www.geobender.com
_f: Santa-Monica-Beach-Art