Pae White work

Us proposem que us endinseu una mica dins de l’anomenat string art una tècnica artística que genera interessants jocs gràfics. L’string art és una técnica que es caracteritza per la utilizació de fils o cordes de colors tensats al voltant de claus o puntes, per formar figures geomètriques. En aquest sentit, resulta interessant la feina que va fer la californiana Pae White a la South London Gallery, les peces gràfiques del dissenyador gràfic establert a Amsterdam Martin Pyper que utilitza els fils, les puntes i els claus a la seva obra gràfica i l’obra completa de l’artista texà Adrián Esparza que ha estat a Madrid aquest mes d’abril.

Pae White
_web: www.contemporaryartdaily.com
_f: Pae-White

Martin Pyper
_web: www.mestudio.info
_b: mestudio
_f: facemestudio

Adrián Esparza
_web Taubert Contemporany: http://www.taubertcontemporary.com
_web galeria Max Estrella: www.maxestrella.com